Lekker eten en toch gezond leven. Wedden dat dat kan?!

 'De aftrap naar een goede gezondheid'

In 3 maanden naar een beter welzijn

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek zullen we met elkaar kennis maken. Er wordt een analyse gemaakt van de leefstijl en de wensen. Vervolgens wordt uitgebreid ingegaan worden op het te behalen doel en op welke manier we het traject gaan vormgeven en in welke stappen we dit samen gaan doen.  

Het intakegesprek zal ongeveer 75 minuten duren.

 

Het Stappenplan

Het concrete stappenplan, welke volledig is afgestemd op jouw situatie, wens en smaak, wordt samen met het gespreksverslag digitaal toegestuurd. 

In het stappenplan gaan we in op gewichtsneutraal denken, het proces van honger en verzadiging, voedingsgedrag en natuurlijk advies omtrent voeding en leefstijl.

Daarnaast krijg je als houvast tijdens het traject diverse werkboeken en werkkaarten mee met opdrachten, tips en tricks en fijne voedingsweetjes rondom jouw situatie.

Natuurlijk aangevuld met leuke recepten ter inspiratie!

Vervolgconsult

Tot 4x toe volgt er een consult. We starten elk consult met een wandeling van 20 minuten waarin we de afgelopen periode evalueren. We bespreken hoe het huidige traject bevalt en of er al gewenste verandering is opgetreden.

De volgende 30 minuten maken we een verdiepingsslag in jouw relatie met voeding en zal het vervolg besproken worden.

Uiteraard is er ruimte genoeg om vragen te stellen. 

De Kookworkshop

Er volgt een privé kookworkshop! Deze is natuurlijk volledig afgestemd op jouw situatie. 

Het kan best een omschakeling zijn om anders te koken dan je normaliter gewend bent. In deze workshop laat ik zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om in relatief korte tijd iets lekkers en verantwoord op tafel te zetten. Daarnaast spreken we over het plannen van een menu en boodschappenlijst.

Evaluatie

Tijdens dit overleg van ongeveer 30 minuten evalueren we de afgelopen tijd. Wat gaat goed? wat vind je moeilijk?

Is het het 'doel' behaald? High Five! Samen juichen we en maken we een dansje!

Zijn er nieuwe doelen om vast te stellen? Dan gaan we daar gewoon verder mee aan de slag en kunnen we hiervoor desgewenst een extra consult voor inplannen.

Ruimte voor vragen

Gedurende het traject kan het natuurlijk voorkomen dat je vragen hebt. Hier heeft 'De Kookoloog' iets op gevonden.

Tijdens het traject vindt er 2x een gezamenlijke Live Q&A plaats. Iedereen die op dat moment meedoet krijgt een link om hieraan deel te nemen. Op deze manier krijgt iedereen ook de kans om van elkaar te leren en ervaringen te delen. 

Persoonlijke vragen kunnen uiteraard te allen tijde tijdens het traject via de app of de mail aan 'De Kookoloog' worden verstuurd. 3 maanden lang heb je tenslotte een persoonlijke back-up.