Wil jij in jouw bedrijf voeding en leefstijl onder de aandacht brengen? De medewerkers bewust laten worden van het belang en de werking van goede voeding waarbij eetregels geen rol vormen?

 

Denk eens aan een presentatie/workshop van 'De Kookoloog'.

Bijvoorbeeld:

 

Voedingsgedrag: Wat is het geheim van de keuzes die we maken op ons bord? Hoe doorbreek je nu de patronen waar we zo aan vast houden? We weten allemaal dat veel groenten eten heel goed is voor ons lichaam en welzijn. Waarom blijven we dan toch elke keer weer de keuzes maken die we altijd al deden?

Duik jij ook mee in de wereld van 'voedingsgedrag'? ontdek de verborgen drijfveren, de psychologie en de wetenschap achter onze eetgewoonten.

Presentatie / proeverij / workshop

 

Fijn Brein: Wat doet voeding met ons brein? En wat kun je het beste eten om niet vermoeid die ene vergadering in te gaan? Omgedraaid, hoe gaan onze hersenen om met voeding? Van impulsief eten naar intuïtief eten.

Na deze workshop weet men welke voedingsstoffen nodig zijn voor het optimaal functioneren van het brein en voldoende focus en concentratie te behouden gedurende de dag. Ook hoe ons brein gevoelig is voor impulsief eetgedrag en manieren om dit te voorkomen. De werking van honger en verzadiging wordt toegelicht.

Presentatie / proeverij / groepsopdracht 

 

Op Maat: Een specifieke vraag? 'De Kookoloog' gaat vrijblijvend in gesprek om de wensen te bespreken.

Wil jij de drempel voor jouw medewerkers omlaag brengen om in contact te komen met een Voedingsconsulent? 'De Kookoloog' kan per dag of dagdeel bij jouw op het bedrijf komen om adviesgesprekken te houden met werknemers die daar behoefte aan hebben. 

Maak een afspraak om de wensen te bespreken en dit op een passende manier vorm te geven binnen jouw organisatie.