Jouw lichaam, jouw welzijn

Wat is goed voor jou? 

Wat heb jij nodig om jouw lichaam optimaal te kunnen laten functioneren?

Je lichaam heeft gewoonweg bepaalde voedingsstoffen nodig om fysiek en mentaal gezond te zijn en te blijven. De vraag naar deze voedingsstoffen is per persoon anders en daarom is bovenstaande vraag niet eenduidig te beantwoorden.

Daarnaast weet ik met ruim 23 jaar ervaring in de Horeca en de Catering dat eten een feestje moet zijn en geen afzien. Je moet er oprecht van kunnen genieten. In een persoonlijke aanpak en zonder rare diëten werken we toe naar jouw specifieke doel(en),

met jouw welzijn voorop!

Wat bereik je ermee?

In een huidige gejaagde maatschappij, waarin we onszelf een hoge druk opleggen en de algemene verwachtingen steeds hoger lijken te worden is zorgen voor jezelf en je lijf respecteren nóg belangrijker. Kies voor jou! Ga voor een effectieve aanpak en bereik daarmee jouw gewenste en vooral blijvende resultaat. Onder andere:

 

1. Het bereiken van jouw natuurlijke gewicht

2. Een stabiele weerstand

3. Meer positieve energie

4. Een fijne relatie met eten en drinken zonder schuldgevoel en teleurstellingen

 

De gestelde doelen zijn voor iedereen anders en verdienen daarom een persoonlijke aanpak.

Voedingsconsulent 'De Kookoloog' biedt hiervoor hulp en kennis aan middels coaching, advies en workshops

Coaching

In het interactieve coachingstraject van 3 maanden 'de aftrap naar een goede gezondheid' wordt je volledig en intensief begeleid door 'De Kookoloog' om het gestelde doel te bereiken én jouw relatie met voeding te verbeteren. We gaan aan de slag met leefstijl met als onderwerpen voeding en voedingsgedrag, beweging, balans, ontspanning en welzijn. We gaan wandelen, samen koken en als houvast krijg je werkboeken mee.

Na dit traject bezit je de kennis, vaardigheden en motivatie om jouw gemaakte stappen naar een beter welzijn door te zetten en ervaar je het positieve verschil in energie en goede gezondheid.

 

Uiteraard zijn er indien gewenst ook losse consulten in te boeken van 50 minuten om aan jouw doelen te werken.

 

Geïnteresseerd in het coachingstraject? 

Advies

Voor een persoonsgericht advies op maat is het mogelijk om een adviesgesprek in te plannen van 30 minuten. Is er een specifieke hulpvraag waar je mee worstelt, of wil je advies over jouw huidige leefstijl situatie? Het adviesgesprek zal voor jou meer duidelijkheid brengen.

Vooraf aan het adviesgesprek zullen enkele vragen gesteld worden om het gesprek zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en we de beschikbare tijd optimaal kunnen gebruiken.

 

Een gratis adviesgesprek?

Mogelijk besluit je vanuit het adviesgesprek het interactieve traject van 3 maanden te volgen, in dat geval is het adviesgesprek geheel gratis en direct een mooie voorbereiding op het traject.

 

Geïnteresseerd in een adviesgesprek?

Workshops

In een combinatie van informatieve presentaties, een leuke quiz, samen koken en natuurlijk het opeten en/of meenemen van de producten, krijg je meer informatie over een onderwerp betreft voeding en hoe de voeding samenwerkt met ons lijf.

 

Welke workshops dit zijn?

- Koken en leefstijl met Diabetes type 2

- Koken en leefstijl De Basis

- Koken volgens de 5 elementen (Traditional Chinese Medicine)

- Voeding in Balans

- Voeding en Kanker

- De rol en veelzijdigheid van groenten

- De voordelen van soep

- Een goed ontbijt

- Gezonde(re) tussendoortjes en borrelhapjes

 

De workshops zijn beschikbaar vanaf 4 tot en met 12 personen per workshop

Online

Wil je wel graag meer weten over voeding, voedingsstoffen, voedingsgedrag en wil je er graag mee aan de slag? Wil je liever (nog) geen traject volgen, maar wil je wel aan de slag met jouw voeding en leefstijl?

Binnenkort zijn er online e-books en werkboeken verkrijgbaar om zelfstandig te werken aan jou welzijn.

Houdt deze website in de gaten en volg 'De Kookoloog' op social media.